KIKA-STYLE

Заглиблення під очима, впадини, носослізні борозни

Як прибрати западини та синяки під очима.


Провал, западина, слізна борозна під очима

 

Заповнення носослізної борозни, також процедуру називають: заповнення слізних борозен, контурна пластика (корекція) носослізної борозни. Мають на увазі поглиблення, провали, западини під очима.

Як в решті їх прибрати?

 

 

З якої причини виконується контурна пластика в цій зоні обличчя?

 

Борозна - видиме поглиблення (провал об'єму) від внутрішнього кута ока в бік носогубної лінії, так звана слізна борозна або нососльозова борозна.

Шкіра області очей дуже чутлива і тоненька, відверто демонструє ознаки втоми або віку. Зміни в зоні очей з'являються спочатку в куточках, а потім поширюються на контур в сторону щоки, що робить очі сумними і втомленими. Цьому сприяють втома, дефіцит мікроциркуляції, нездоровий спосіб життя, спадковість. Це загальна проблема для чоловіків та жінок.

Коли ми дорослішаємо, на наших обличчях поступово з'являються зміни, особливо навколо наших очей. Зміни відбуваються у всіх шарах обличчя, включаючи шкіру, жир, м'язи і кістку. Ніжна шкіра навколо очей вразлива до пошкодження сонця і може розвивати тонкі лінії і зморшки. Існує природне повільне зниження жирової тканини під нижньою повікою і верхньою частиною щоки. М'язи повільно втрачають пружність.

 

Причини виникнення слізної борозни

 

  • Генетика, індивідуальні особливості підшкірно-жирової тканини, будови кісткової, м'язової тканин в області лицьового черепа, в зоні під оком впливають на очевидні зміни.
  • Спосіб життя, який сприяє появі або посиленню носослізної борозни, яка дає ефект втомленого обличчя. Втома, недосипання, вікові зміни - зовні людина виглядає втомленою. При заповненні провалу змінюється зовнішній вигляд. Обличчя після процедури виглядає відпочилим, свіжим.

 

Слізна борозна часто поєднується з синцями (темнішою областю шкіри), які у внутрішньому куті ока можуть значно зменшуватися після проведення заповнення даної області.

 

 

Причини синяків під очима

 

Чому провал може поєднуватися з більш темним забарвленням шкіри? Це відбувається завдяки будові шкіри в даній зоні. Через відсутність підшкірно-жирової клітковини стають помітнішими м'язи, наповнені збагаченою киснем кров'ю синього відтінку. Це виглядає як синці під очима. А при заповненні борозни ефект зменшується, зникає борозна і шкіра ущільнюється, стає більш гладкою без западини.

 

 

 

Чи можна зробити процедуру відразу після консультації?

 

 

Зазвичай так і відбувається. Якщо пацієнт здоровий, не був в останні дні на лікуванні у стоматолога, не має протипоказань (все це уточнюється під час консультації лікаря), процедура може бути виконана відразу.

Для заповнення зони використовується спеціальний препарат швейцарського виробництва Teosyal Redensity 2. Це перший в своєму роді шкірний наповнювач, який був розроблений спеціально для області слізних жолобів для усунення тонких ліній, темних кіл і глибоких западин під очима з використанням техніки, яка дозволяє повернутися до роботи відразу після лікування.

 

 

Особливість препарату в тому, що склад його гіалуронової кислоти менше затримує воду і таким чином і зменшується ризик набряклості після процедури в період відновлення в перші тижні після процедури. Набряки у більшості клієнтів практично відсутні. Доктор Віталій Коваленко враховує відгуки і попереджає таким чином негативні наслідки, використовуючи перевірений і бездоганно працюючий препарат для контурної пластики в даній зоні.

Це філлер - гель гіалуронової кислоти, який тримає заповнення від року і довше. Тобто повторну процедуру виконують тоді, коли клієнт помічає, що результат (обсяг в області борозни) зменшився. Мезотерапевт заповнює втрачений обсяг повторною процедурою частково або повністю, в залежності від часу попередньої процедури.

Використання гіалуронової кислоти в ін'єціируємим гелем, спеціально призначеним для лікування тонкої і чутливої зони очей, може значно поліпшити розрив, який виглядає як западина. Гіалуронова кислота являє собою молекулу, природно присутню в дермі, що дає гідратацію і пружність шкірі. Гель обережно наповнює слізну борозну, що робить область гладкою і здоровою. З відсутністю провалу темні кола зменшуються, тому що тонка шкіра в цій області прозора, затінення знижується, коли порожнеча коригується з наповнювачами. Найкраще те, що результати цього лікування видно відразу.

Організм поступово виводить гіалуронову кислоту зі шкіри природним чином, тому процедуру як і інші філери періодично повторюють.

 

Для кого підійде процедура?

 

Заповнення втраченого обсягу доктором мезотерапевтом без необхідності хірургічного втручання може привести до значного поліпшення зовнішнього вигляду і емоційного стану пацієнта.

Той, хто розуміє процедуру, має в цілому гарне здоров'я і реалістичні очікування залишається дуже задоволеним після процедури.

 

Як саме проводиться процедура?

 

Доктор проводить процедуру щодо заповнення борозни виключно канюлею. Канюля - це спеціальний тонкий девайс з тупим кінцем, що дозволяє значно знизити ризик перфорації (проколу) судин.

Справа в тому що, коли працюють не маючи достатньої кваліфікації, досвіду і знань фахівці, а також фахівці, що використовують звичайну голку в цій зоні, ризик проколу судин і інших пошкоджень максимальний.

Тому протокол процедури Доктора Коваленко - це заповнення борозни за допомогою канюлі.

У місці введення канюлі попередньо робиться мікроін'єкція анестетиком з судинозвужувальним компонентом. Тобто введення канюлі проходить безболісно.

Потім після введення філера, гель акуратно розподіляється по всьому об'єму борозни.

Teosyal Redensity 2 повністю прозорий в'язкопружний гель. Він привертає дуже мало води, що призводить до мінімального або повністю відсутнього набряку після ін'єкції. Він ідеально призначений для безпечної і довгостроковій корекції, легко вистилається і утримується в зоні провалу.

Після процедури реабілітація не потрібно. Не більше 20% пацієнтів спостерігають тимчасову набряк в зоні введення філера.

24 години необхідно дотримуватися помірного режиму харчування, пиття, спорту, теплових процедур, масажів. Необхідна відсутність механічного впливу на область введення (наприклад, не лягати вниз обличчям під час масажу тіла). Необхідний делікатний догляд обличчя в домашніх умовах.

 

Яка вартість заповнення нососльозної борозди?

 

Ціна на послугу залежить від кількості введеного препарату, в даному випадку (фото, відео пацієнта до і після) вартість процедури склала 8800 uah (близько $ 340 за курсом на день виконання послуги).

 

Де можна зробити процедуру

 

Якщо ви прибули до Києва, то доктор Віталій Коваленко може проконсультувати в одному з салонів мережі Kika-Style - в Центрі Києва і на Печерську. Консультації виконуються за попереднім записом.

Телефонуйте:  +380960977711 +380674661200, +380674661201

ціни на послугу
про послуги